Deze (AMP) pagina geeft beperkte informatie voor mobiel of een langzame internet verbinding. Abonneer je op onze nieuwsbrief voor het weekoverzicht of surf naar Dolcevia.com.
English version

Over uw privacy op Dolcevia.com - Nederlandse versie

Dit privacybeleid beschrijft hoe dolcevia.com (de "Site" of "wij") uw persoonlijke informatie verzamelt, gebruikt en openbaar maakt wanneer u de Site bezoekt of er een aankoop doet.

Verzameling van persoonlijke informatie

Wanneer u de Site bezoekt, verzamelen wij bepaalde informatie over uw apparaat, uw interactie met de Site, en informatie die nodig is om uw aankopen te verwerken. Wij kunnen ook aanvullende informatie verzamelen als u contact met ons opneemt voor klantenondersteuning. In dit Privacybeleid verwijzen wij naar alle informatie die een individu op unieke wijze kan identificeren (inclusief de informatie hieronder) als "Persoonlijke informatie". Zie de onderstaande lijst voor meer informatie over welke persoonlijke informatie wij verzamelen en waarom.

Device-informatie

  • Voorbeelden van verzamelde persoonlijke informatie: versie van webbrowser, IP-adres, tijdzone, cookie-informatie, welke sites of producten u bekijkt, zoektermen, en hoe u met de site communiceert.
  • Doel van verzameling: om de site nauwkeurig voor u te laden en om analyses van het gebruik van de site uit te voeren om onze site te optimaliseren.
  • Bron van verzameling: Automatisch verzameld wanneer u onze site bezoekt met behulp van cookies, logbestanden, webbakens, tags of pixels via Google Analytics, Booking.com, Webpushr.com en Dolcevia.com.
  • Verwerking voor een zakelijk doel: gedeeld met verwerkers waaronder Shopify, Booking.com en Google.com

Orderingsinformatie met betrekking tot shop.dolcevia.com

  • Voorbeelden van persoonlijke informatie die wordt verzameld bij het winkelen op ons subdomein shop.dolcevia.com: naam, factuuradres, verzendadres, betalingsinformatie (inclusief creditcardnummers, e-mailadres en telefoonnummer.
  • Doel van het verzamelen van gegevens: om producten of diensten aan u te leveren ter uitvoering van onze overeenkomst, om uw betalingsinformatie te verwerken, de verzending te regelen en u facturen en/of orderbevestigingen te sturen, met u te communiceren, onze bestellingen te screenen op potentiële risico's of fraude, en wanneer dit in overeenstemming is met de voorkeuren die u met ons hebt gedeeld, u informatie of reclame te bieden met betrekking tot onze producten of diensten.
  • Bron van verzameling: bij u verzameld.
  • Ontsluiting voor een zakelijk doel: gedeeld met onze verwerker Shopify

Klantondersteuningsinformatie

  • Voorbeelden van verzamelde persoonlijke gegevens: Emailadres, naam zoals opgegeven, telefoonnummer zoals opgegeven.
  • Doel van het verzamelen van de gegevens: om klantenondersteuning te bieden.
  • Bron van verzameling: bij u verzameld.

Minderjarigen

De site is niet bedoeld voor personen jonger dan 16. Wij verzamelen niet opzettelijk Persoonlijke Gegevens van kinderen. Als u de ouder of voogd bent en denkt dat uw kind ons Persoonlijke Gegevens heeft verstrekt, neem dan contact met ons op via het onderstaande adres om te vragen deze te verwijderen.

Delen van Persoonlijke Informatie

Wij delen uw Persoonlijke Informatie met dienstverleners om ons te helpen onze diensten te verlenen en onze contracten met u na te komen, zoals hierboven beschreven. Bijvoorbeeld:

  • Wij gebruiken Shopify voor onze online winkel. U kunt meer lezen over hoe Shopify uw persoonlijke informatie gebruikt hier: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Wij kunnen uw Persoonlijke informatie delen om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving, om te reageren op een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander rechtmatig verzoek om informatie die wij ontvangen, of om onze rechten anderszins te beschermen.

Gedragsadvertenties

Zoals hierboven beschreven, gebruiken wij uw Persoonsgegevens om u gerichte advertenties of marketingcommunicatie aan te bieden waarvan wij denken dat die voor u interessant kunnen zijn. Bijvoorbeeld:

Voor meer informatie over hoe gerichte reclame werkt, kunt u terecht op de educatieve pagina van het Network Advertising Initiative ("NAI") op http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

U kunt zich afmelden voor gerichte reclame door:

U kunt zich ook afmelden voor sommige van deze diensten door naar het afmeldingsportaal van de Digital Advertising Alliance te gaan op: http://optout.aboutads.info/.

Gebruik van persoonlijke informatie

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om onze diensten aan u te leveren, waaronder: het te koop aanbieden van producten, het verwerken van betalingen, het verzenden en afhandelen van uw bestelling, en om u op de hoogte te houden van nieuwe producten, diensten en aanbiedingen.

Wettelijke basis

In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming ("GDPR"), als u een inwoner bent van de Europese Economische Ruimte ("EER"), verwerken wij uw persoonlijke gegevens op basis van de volgende rechtmatige grondslagen:

  • Uw toestemming;
  • De uitvoering van het contract tussen u en de Site;
  • Het nakomen van onze wettelijke verplichtingen;
  • Om uw vitale belangen te beschermen;
  • Om een taak uit te voeren die wordt uitgevoerd in het algemeen belang;
  • voor onze legitieme belangen, die niet zwaarder wegen dan uw fundamentele rechten en vrijheden.

Opslaan

Wanneer u een bestelling plaatst via de Site, bewaren wij uw Persoonlijke Gegevens voor onze administratie, tenzij en totdat u ons verzoekt deze informatie te wissen. Voor meer informatie over uw recht op wissen, zie het gedeelte 'Uw rechten' hieronder.

Automatische besluitvorming

Als u inwoner bent van de EER, hebt u het recht bezwaar te maken tegen verwerking die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde besluitvorming (waaronder profilering), wanneer die besluitvorming rechtsgevolgen voor u heeft of anderszins ingrijpende gevolgen voor u heeft.

Wij doen NIET aan volledig geautomatiseerde besluitvorming die een rechtsgevolg of anderszins significante gevolgen heeft met gebruikmaking van klantgegevens.

Onze verwerkers maken gebruik van beperkte geautomatiseerde besluitvorming om fraude te voorkomen die geen wettelijke of anderszins significante gevolgen voor u heeft.

Diensten die elementen van geautomatiseerde besluitvorming bevatten zijn onder meer:

  • Tijdelijke denylijst van IP-adressen die in verband worden gebracht met herhaaldelijk mislukte transacties. Deze denylist blijft een klein aantal uren bestaan.
  • Tijdelijke denylist van creditcards die in verband worden gebracht met IP-adressen die op de denylist staan. Deze denylist blijft een klein aantal dagen bestaan.

Uw rechten

GDPR

Als u inwoner bent van de EER, hebt u het recht om toegang te krijgen tot de Persoonlijke Informatie die wij over u bewaren, om deze over te dragen naar een nieuwe dienst, en om te vragen dat uw Persoonlijke Informatie wordt gecorrigeerd, bijgewerkt of gewist. Indien u deze rechten wenst uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Als u onze webwinkel op shop.dolcevia.com gebruikt, worden uw Persoonlijke Gegevens aanvankelijk in Ierland verwerkt en vervolgens buiten Europa overgedragen voor opslag en verdere verwerking, inclusief naar Canada en de Verenigde Staten. Voor meer informatie over hoe gegevensoverdrachten voldoen aan de GDPR, zie Shopify's GDPR Whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

CWPA

Als u inwoner bent van Californië, hebt u het recht op toegang tot de persoonlijke informatie die wij over u bewaren (ook bekend als het 'Recht om te weten'), om deze over te dragen naar een nieuwe service, en om te vragen dat uw persoonlijke informatie wordt gecorrigeerd, bijgewerkt of gewist. Indien u deze rechten wenst uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactinformatie.

Wenst u een gevolmachtigde agent aan te wijzen om deze verzoeken namens u in te dienen, neem dan contact met ons op via het onderstaande adres.

Cookies

Een cookie is een kleine hoeveelheid informatie die naar uw computer of apparaat wordt gedownload wanneer u onze Site bezoekt. Wij gebruiken een aantal verschillende cookies, waaronder functionele, prestatie-, reclame-, en social media- of inhoudscookies. Cookies maken uw browse-ervaring beter door de website in staat te stellen uw acties en voorkeuren te onthouden (zoals login en regioselectie). Dit betekent dat u deze informatie niet telkens opnieuw hoeft in te voeren wanneer u terugkeert naar de site of wanneer u van de ene pagina naar de andere surft. Cookies verschaffen ook informatie over hoe mensen de website gebruiken, bijvoorbeeld of het de eerste keer is dat ze de website bezoeken of dat ze een frequente bezoeker zijn.

We gebruiken de volgende cookies om uw ervaring in onze webwinkel te optimaliseren.

Cookies die nodig zijn voor het functioneren van de winkel op shop.dolcevia.com

NameFunction
_ab Used in connection with access to admin.
_secure_session_id Used in connection with navigation through a storefront.
cart Used in connection with shopping cart.
cart_sig Used in connection with checkout.
cart_ts Used in connection with checkout.
checkout_token Used in connection with checkout.
secret Used in connection with checkout.
secure_customer_sig Used in connection with customer login.
storefront_digest Used in connection with customer login.
_shopify_u Used to facilitate updating customer account information.

Reporting and Analytics for Dolcevia.com

NameFunction
_tracking_consent Tracking preferences.
_landing_page Track landing pages
_orig_referrer Track landing pages
_s Shopify analytics.
_shopify_s Shopify analytics.
_shopify_sa_p Shopify analytics relating to marketing & referrals.
_shopify_sa_t Shopify analytics relating to marketing & referrals.
_shopify_y Shopify analytics.
bkng Booking.com
__gads Google Analytics.
_ga Google Analytics.
_ga_6C3CS6SRWX Google Tag Manager.
_gat Google Analytics.
_gid Google Analytics.
_landing_page Dolcevia.com
_orig_referrer Dolcevia.com
engagebox_2 Dolcevia.com
joomla_user_state Dolcevia.com
_webpushrEndPoint Dolcevia.com
_webpushrLastVisit Webpushr.com
nrid Webpushr.com

Hoe lang een cookie op uw computer of mobiele apparaat blijft, hangt af van de vraag of het een "persistent" of een "session" cookie is. Sessiecookies blijven bestaan totdat u stopt met surfen en permanente cookies blijven bestaan totdat ze verlopen of worden verwijderd. De meeste van de door ons gebruikte cookies zijn persistent en verlopen tussen 30 minuten en twee jaar na de datum waarop ze naar uw apparaat zijn gedownload.

U kunt cookies op verschillende manieren controleren en beheren. Houd er rekening mee dat het verwijderen of blokkeren van cookies een negatieve invloed kan hebben op uw gebruikerservaring en dat delen van onze website mogelijk niet meer volledig toegankelijk zijn.

De meeste browsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt kiezen of u cookies wilt accepteren via uw browserinstellingen, vaak te vinden in het menu "Extra" of "Voorkeuren" van uw browser. Meer informatie over het wijzigen van uw browserinstellingen of hoe u cookies kunt blokkeren, beheren of filteren, vindt u in het helpbestand van uw browser of via sites als www.allaboutcookies.org.

Ten slotte kunt u er rekening mee houden dat het blokkeren van cookies niet volledig kan voorkomen hoe wij informatie delen met derden, zoals onze reclamepartners. Om uw rechten uit te oefenen of u af te melden voor bepaald gebruik van uw informatie door deze partijen, volgt u de instructies in het gedeelte "Adverteren op basis van surfgedrag" hierboven.

Do Not Track

Waarschuwing: omdat er geen consistente industrie begrip is van hoe te reageren op "Do Not Track" signalen, veranderen we niet onze gegevensverzameling en gebruikspraktijken wanneer we een dergelijk signaal van uw browser detecteren.

Veranderingen

Wij kunnen dit Privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken, bijvoorbeeld om wijzigingen in onze praktijken weer te geven of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen.

Contact

Voor meer informatie over onze privacypraktijken, als u vragen hebt of als u een klacht wilt indienen, kunt u contact met ons opnemen per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post via de onderstaande gegevens:

Harper Douglas-MAX, Rue Blacas 10, 00600, Nice, Frankrijk

Laatst bijgewerkt op:22/11/2021

Als u niet tevreden bent met onze reactie op uw klacht, hebt u het recht om uw klacht in te dienen bij de relevante gegevensbeschermingsautoriteit. U kunt contact opnemen met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit, of met onze toezichthoudende autoriteit hier: https://www.cnil.fr/fr/plainte/internet/signaler-les-pratiques-frauduleuses-dun-site

About your privacy on Dolcevia.com - English Version

This Privacy Policy describes how dolcevia.com (the “Site” or “we”) collects, uses, and discloses your Personal Information when you visit or make a purchase from the Site.

Collecting Personal Information

When you visit the Site, we collect certain information about your device, your interaction with the Site, and information necessary to process your purchases. We may also collect additional information if you contact us for customer support. In this Privacy Policy, we refer to any information that can uniquely identify an individual (including the information below) as “Personal Information”. See the list below for more information about what Personal Information we collect and why.

Device information

  • Examples of Personal Information collected: version of web browser, IP address, time zone, cookie information, what sites or products you view, search terms, and how you interact with the Site.
  • Purpose of collection: to load the Site accurately for you, and to perform analytics on Site usage to optimize our Site.
  • Source of collection: Collected automatically when you access our Site using cookies, log files, web beacons, tags, or pixels through Google Analytics, Booking.com, Webpushr.com and Dolcevia.com.
  • Disclosure for a business purpose: shared with processors including Shopify, Booking.com and Google.com

Order information with regard to shop.dolcevia.com

  • Examples of Personal Information collected in the case of shopping on our subdomain shop.dolcevia.com: name, billing address, shipping address, payment information (including credit card numbers, email address, and phone number.
  • Purpose of collection: to provide products or services to you to fulfill our contract, to process your payment information, arrange for shipping, and provide you with invoices and/or order confirmations, communicate with you, screen our orders for potential risk or fraud, and when in line with the preferences you have shared with us, provide you with information or advertising relating to our products or services.
  • Source of collection: collected from you.
  • Disclosure for a business purpose: shared with our processor Shopify

Customer support information

  • Examples of Personal Information collected: Email address, name as provided, telephone number as provided.
  • Purpose of collection: to provide customer support.
  • Source of collection: collected from you.

Minors

The Site is not intended for individuals under the age of 16. We do not intentionally collect Personal Information from children. If you are the parent or guardian and believe your child has provided us with Personal Information, please contact us at the address below to request deletion.

Sharing Personal Information

We share your Personal Information with service providers to help us provide our services and fulfill our contracts with you, as described above. For example:

  • We use Shopify to power our online store. You can read more about how Shopify uses your Personal Information here: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • We may share your Personal Information to comply with applicable laws and regulations, to respond to a subpoena, search warrant or other lawful request for information we receive, or to otherwise protect our rights.

Behavioural Advertising

As described above, we use your Personal Information to provide you with targeted advertisements or marketing communications we believe may be of interest to you. For example:

For more information about how targeted advertising works, you can visit the Network Advertising Initiative’s (“NAI”) educational page at http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

You can opt out of targeted advertising by:

Additionally, you can opt out of some of these services by visiting the Digital Advertising Alliance’s opt-out portal at: http://optout.aboutads.info/.

Using Personal Information

We use your personal Information to provide our services to you, which includes: offering products for sale, processing payments, shipping and fulfillment of your order, and keeping you up to date on new products, services, and offers.

Lawful basis

Pursuant to the General Data Protection Regulation (“GDPR”), if you are a resident of the European Economic Area (“EEA”), we process your personal information under the following lawful bases:

  • Your consent;
  • The performance of the contract between you and the Site;
  • Compliance with our legal obligations;
  • To protect your vital interests;
  • To perform a task carried out in the public interest;
  • For our legitimate interests, which do not override your fundamental rights and freedoms.

Retention

When you place an order through the Site, we will retain your Personal Information for our records unless and until you ask us to erase this information. For more information on your right of erasure, please see the ‘Your rights’ section below.

Automatic decision-making

If you are a resident of the EEA, you have the right to object to processing based solely on automated decision-making (which includes profiling), when that decision-making has a legal effect on you or otherwise significantly affects you.

We DO NOT engage in fully automated decision-making that has a legal or otherwise significant effect using customer data.

Our processors uses limited automated decision-making to prevent fraud that does not have a legal or otherwise significant effect on you.

Services that include elements of automated decision-making include:

  • Temporary denylist of IP addresses associated with repeated failed transactions. This denylist persists for a small number of hours.
  • Temporary denylist of credit cards associated with denylisted IP addresses. This denylist persists for a small number of days.

Your rights

GDPR

If you are a resident of the EEA, you have the right to access the Personal Information we hold about you, to port it to a new service, and to ask that your Personal Information be corrected, updated, or erased. If you would like to exercise these rights, please contact us through the contact information below.

If you use our webstore at shop.dolcevia.com your personal Information will be initially processed in Ireland and then will be transferred outside of Europe for storage and further processing, including to Canada and the United States. For more information on how data transfers comply with the GDPR, see Shopify’s GDPR Whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

CCPA

If you are a resident of California, you have the right to access the Personal Information we hold about you (also known as the ‘Right to Know’), to port it to a new service, and to ask that your Personal Information be corrected, updated, or erased. If you would like to exercise these rights, please contact us through the contact information below .

If you would like to designate an authorized agent to submit these requests on your behalf, please contact us at the address below.

Cookies

A cookie is a small amount of information that’s downloaded to your computer or device when you visit our Site. We use a number of different cookies, including functional, performance, advertising, and social media or content cookies. Cookies make your browsing experience better by allowing the website to remember your actions and preferences (such as login and region selection). This means you don’t have to re-enter this information each time you return to the site or browse from one page to another. Cookies also provide information on how people use the website, for instance whether it’s their first time visiting or if they are a frequent visitor.

We use the following cookies to optimize your experience in our webstore.

Cookies Necessary for the functioning of the store at shop.dolcevia.com

NameFunction
_ab Used in connection with access to admin.
_secure_session_id Used in connection with navigation through a storefront.
cart Used in connection with shopping cart.
cart_sig Used in connection with checkout.
cart_ts Used in connection with checkout.
checkout_token Used in connection with checkout.
secret Used in connection with checkout.
secure_customer_sig Used in connection with customer login.
storefront_digest Used in connection with customer login.
_shopify_u Used to facilitate updating customer account information.

Reporting and Analytics for Dolcevia.com

NameFunction
_tracking_consent Tracking preferences.
_landing_page Track landing pages
_orig_referrer Track landing pages
_s Shopify analytics.
_shopify_s Shopify analytics.
_shopify_sa_p Shopify analytics relating to marketing & referrals.
_shopify_sa_t Shopify analytics relating to marketing & referrals.
_shopify_y Shopify analytics.
bkng Booking.com
__gads Google Analytics.
_ga Google Analytics.
_ga_6C3CS6SRWX Google Tag Manager.
_gat Google Analytics.
_gid Google Analytics.
_landing_page Dolcevia.com
_orig_referrer Dolcevia.com
engagebox_2 Dolcevia.com
joomla_user_state Dolcevia.com
_webpushrEndPoint Dolcevia.com
_webpushrLastVisit Webpushr.com
nrid Webpushr.com

The length of time that a cookie remains on your computer or mobile device depends on whether it is a “persistent” or “session” cookie. Session cookies last until you stop browsing and persistent cookies last until they expire or are deleted. Most of the cookies we use are persistent and will expire between 30 minutes and two years from the date they are downloaded to your device.

You can control and manage cookies in various ways. Please keep in mind that removing or blocking cookies can negatively impact your user experience and parts of our website may no longer be fully accessible.

Most browsers automatically accept cookies, but you can choose whether or not to accept cookies through your browser controls, often found in your browser’s “Tools” or “Preferences” menu. For more information on how to modify your browser settings or how to block, manage or filter cookies can be found in your browser’s help file or through such sites as www.allaboutcookies.org.

Additionally, please note that blocking cookies may not completely prevent how we share information with third parties such as our advertising partners. To exercise your rights or opt-out of certain uses of your information by these parties, please follow the instructions in the “Behavioural Advertising” section above.

Do Not Track

Please note that because there is no consistent industry understanding of how to respond to “Do Not Track” signals, we do not alter our data collection and usage practices when we detect such a signal from your browser.

Changes

We may update this Privacy Policy from time to time in order to reflect, for example, changes to our practices or for other operational, legal, or regulatory reasons.

Contact

For more information about our privacy practices, if you have questions, or if you would like to make a complaint, please contact us by e-mail at Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or by mail using the details provided below:

Harper Douglas-MAX, Rue Blacas 10, 00600, Nice, France

Last updated:22/11/2021

If you are not satisfied with our response to your complaint, you have the right to lodge your complaint with the relevant data protection authority. You can contact your local data protection authority, or our supervisory authority here: https://www.cnil.fr/fr/plainte/internet/signaler-les-pratiques-frauduleuses-dun-site

  • Italie