Slow Reizen in Italië

Duizenden paginas inspiratie en reisreportages voor een vakantie in Italië zonder stress

MEER WETEN ? NAAR WEBSITE

Reis in Italie

Italië Reisinpiratie

Italië is de mooiste en meest veelzijdige vakantie bestemming ter wereld met zand, zee en zon. Italië is natuurlijk een ideale strandbestemming, maar ook de Italiaanse gastronomie trekt jaarlijks miljoenen toeristen. Dolcevia.com gaat op zoek naar 'La Dolce Vita', verdiept zich in de Romeinse historie, de hedendaagse Italiaanse cultuur maar geeft ook kritiek over de rol binnen de Europese Unie bijvoorbeeld. Op onze website kan je zoeken naar aanbevolen agriturismi, hotels en bed & breakfasts en zelfs uitzonderlijke campings. Start op deze Hotels & Resorts pagina of Agrturismo

Reis in Italie

Aanbevolen Bezienswaardigheden

De regio's, provincies en landstreken van Italië tellen samen meer UNESCO werelderfgoed dan welke reisbestemming dan ook ter wereld. Je vindt vakantie inspiratie met fotos, videos en berichten over het Lago Maggiore in Lombardije tot de brede stranden van Sardinië , van San Gimignano in Toscane tot Palermo op Sicilië. Ga naar regio en reisbestemmingen of bezoek eerst onze rubriek met evenementen in de Italie Agenda voor inspiratie.

Meer weten over ITALIE en dolcevia.com
Reis in Italie

Populaire vakantiebestemmingen

Het Europese schiereiland Italië heeft bijna oneindige vakantiemogelijkheden en levert alles op maat als je dat wilt. Made-in-Italy, het handelsmerk van luxe, design en kwaliteit, tekent voor een mediterrane lifestyle die wij, al is het maar eenmaal per jaar met diepe teugen innemen, als een goed glas wijn, een Barolo, een Montalcino, maar het mag ook best een gezellige prosecco zijn.
Bezoek het onderdeel over Populaire Bestemmingen

Reis in Italie

Culinare (reis)verhalen & recepten

Honderden authentieke Italiaanse gerechten gemakkelijk thuis te maken samengevat in onze rubriek Italie Culinair. Ook veel aandacht aan de tradities van de Mediterrane keuken. Onze reisreportages bekijken ook de gastronomische kenmerken van een vakantiebestemming en we houden je op de hoogte van. Onze reisreportages hebben bekijken de gastromische kenmerken van een vakantiebestemming en we houden je ook op de hoogte van culinaire evenementen.

Reis in Italie

Maar er is nog meer over Italië

In de rubriek Beleef Italie praten we met Nederlanders en Belgen die in Italië zijn gaan wonen, voor werk of liefde of allebei. Maar ook interviews met bekende Italianen en Italië liefhebbers. We rapporteren ook over mode, design, trouwen in Italië en heel veel andere onderwerpen waar de Italiëliefhebber graag over leest. Op social media zijn we natuurlijk overal aanwezig, volg ons dus als je niets wilt missen.

Over Dolcevia.com

Meer over Dolcevia.com | Onze eBooks kopen | La nostra proposta in Italiano | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring Alle rechten voorbehouden Dolcevia Redactie en mediabureau Harper Douglas Max L.L.C. Stuur een bericht via het contact formulier  .