Privacy Voorwaarden

Dolcevia.com is eigendom van Harper-Douglas Max, LLC en vindt het belangrijk dat de gebruikers van Dolcevia.com weten wat er gebeurt met hun persoonlijke gegevens die via deze website worden verwerkt. Voor de website Dolcevia.com is E.J. Bertrand hoofdelijk de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Waar ligt dit?  |  Aanbieding Booking.com Privacy Voorwaarden Het weerbericht voor deze vakantiebestemming of vergelijk met vorig jaar. Een bijdrage door:Elisabeth Bertrand

Alle accommodaties en producten die u op deze website kunt boeken, worden aangeboden door Dolcevia.com. Gebruik van uw persoonsgegevens voor boeking of verzoek indien u via deze site een accommodatie of product boekt, of indien u een informatieverzoek naar ons stuurt, w ordt u verzocht persoonlijke gegevens in te voeren zoals naam, adres en emailadres. Voor een boeking zullen ook nog specifieke gegevens die van belang zijn voor de reis aan u worden gevraagd.

De door u ingevoerde informatie zal, voor zover noodzakelijk, worden gebruikt voor het afhandelen van het verzoek c.q. het uitvoeren van een aanvraag, reservering of betaling. Dolcevia.com zal bij de uitvoering van een aanvraag uw gegevens gebruiken teneinde relevante informatie en handelingen met betrekking tot de aanvraag met u te communiceren. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het toezenden per post, e - mail en/of sms van facturen, brochures en informatie over (wijzigingen van) informatie die van belang is voor u.

Door u ingevoerde informatie zal tevens door ons opgenomen worden in de klantendatabase van Dolcevia.com. De informatie zal, nadat u daarmee heeft ingestemd, door Dolcevia.com worden gebruikt voor zover noodzakelijk voor doeleinden als hierna beschreven.

Gebruik voor zenden van aanbiedingen en informatie

Dolcevia.com houdt u graag op de hoogte van informatie over Dolcevia.com onze producten en reizen en de andere producten die aangeboden worden door Dolcevia.com, bijvoorbeeld op basis van door u aangegeven interesses. Dit gebeurt onder meer door middel van een e-mail nieuwsbrief.

Indien u heeft aangegeven dit op prijs te stellen, kunnen wij uw e-mailadres gebruiken voor het toezenden van deze nieuwsbrief. U kunt zich op de website dolcevia.com als abonnee van deze nieuwsbrief aan - en afmelden.

Verstrekking van uw persoonsgegevens

Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met derden. Daarnaast kunnen wij derden opdracht geven om namens ons diensten te verrichten in het kader van de uitvoering van de reisovereenkomst en uitvoering van gerichte

© Dolcevia.com Alle rechten voorbehouden.

Niets in deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, zijnde Dolcevia.com marketingactiviteiten, die betrekking kunnen hebben op de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Cookies

De door u op deze site ingegeven en achtergelaten informatie kan door Dolcevia.com worden gebruikt om de site Dolcevia.com en aanverwante dienstverlening te verbeteren en voor u persoonlijker en aantrekkelijker te maken. Naast het gebruik van uw gegevens voor statistische en marketingdoeleinden op geaggregeerd/geanonimiseerd niveau, kunnen we uw gegevens hiervoor ook niet - geanonimiseerd gebruiken, bijvoorbeeld om de site te personaliseren voor u als u deze bezoekt. Daartoe maken we ook gebruik van cookies; kleine tekstbestandjes die door een internetpagina op een computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst en met behu lp waarvan we u de volgende keer herkennen als u deze site bezoekt. In het Cookies Statement leest u alles over het gebruik van cookies door Dolcevia.com

Cookies Statement

Hyperlinks naar andere websites Deze website kan hyperlinks naar andere websites bevatten. Dolcevia.com is niet verantwoordelijk voor het gehanteerde privacybeleid of de content van of het gebruik van cookies door deze websites.

Beveiliging Dolcevia.com treft beveiligingsmaatregelen ter bescherming tegen verlies, misbruik en wijziging van persoons - en financiële gegevens die onder de verantwoordelijkheid van Dolcevia.comvallen, waaronder begrepen een firewall om onbevoegde toegang tot onz e systemen te voorkomen en beveiligde pagina ’ s voor encryptie van uw gegevens. Dolcevia.com betracht alle redelijkerwijs te vereisen zorg om een veilige informatieoverdracht tussen uw computer en de systemen van Dolcevia.com te bewerkstelligen.

Up to date houden van uw gegevens Indien u wilt weten welke persoonsgegevens Dolcevia.com van u verwerkt of bij vragen of zorgen over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kunt contact opnemen met Dolcevia.com via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

U heeft het recht op inzage en correctie van uw gegevens. Indien er iets is gewijzigd in de door u aan ons verstrekte persoonlijke informatie, horen we dat graag zo spoedig mogelijk van u.

© Dolcevia.com Alle rechten voorbehouden. Niets in deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, zijnde Dolcevia.com

Wijzigingen Dit Privacy & Cookies beleid kan van tijd tot tijd zonder voorafgaande kennisgeving door Dolcevia.com worden gewijzigd. Door ons aangebrachte wijzigingen plaatsen wij op de website, met vermelding van de datum waarop het nieuwe beleid in werking treedt. Wij adviseren u om ons Privacy & Cookies beleid regelmatig opnieuw door te lezen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Alle artikelen en foto´s op Dolcevia.com vallen onder het copyright van HDM Media, LLC. © 2015 dolcevia.com.
Photos and articles on www.dolcevia.com were partly taken from the internet and thus considered to be in the public domain. If photographers or authors have an objection concerning these publications, please report to the editor, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. and it will promptly be removed.  

Vragen Heeft u vragen of opmerkingen over ons Privacy & Cookies beleid, dan kunt u de ze richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze Privacy & Cookies Statement is voor het laatst gewijzigd op 1 mei 2016.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Promotie | Zoek naar hotelaanbiedingen in Italië

Zoek je naar actuele reisaanbiedingen?

Advertenties

Jouw favorietenlijst

Dolcevia.com is een grote website met duizenden pagina's daarom hebben we het makkelijk gemaakt om dingen terug te vinden. Voeg jouw favorieten bij op je bucketlist en verzend ze later naar jouw email.

Je hebt nog geen items

Nu voorjaarskoopjes bij Belvilla

belvilla 336x280 1

Wat zeggen onze lezers over Dolcevia.com?

John Nijhuis
"Ik werk het hele jaar voor mijn vakantie naar Italie. Om de rest van het jaar te kunnen blijven genieten is een uitstekend alternatief Dolcevia.com"

Laura Cassese
"De website bevat veel informatie over allerhande zaken betreffende Italië, die je elders niet vindt."

Loes van Krieken
"Altijd erg informatief op een leuke en spontane manier!"

An van Laer
"Inspirerende foto's, fijne vakantie-ideeën!"

Leen Pelemans
"Geeft veel info op elk vlak, zeer toffe en boeiende lectuur! Meer moet een Italian fan niet hebben!!!!"

Renee van de Wege
"De website geeft mij inspiratie om te genieten van het leven. Zoals de echte italianen doen!"

Marco Leeuwrik
"Leuk om in de stemming te komen voor wéér een vakantie naar Italië; de site dient mij altijd weer ter inspiratie!"

Paola Vecchio
"Als ik op mijn werk zit vol met stress en jullie nieuwsbrief komt binnen of ik surf op jullie website, dan raak ik helemaal ontspannen en droom weg bij de mooie artikels en foto's. Zalig. You make my day! Meer van dat!"

Laura de Weerd
"Dat fijne Italïe-gevoel ook als we thuis zijn

Advertenties

Dolcevia.com levert de beste reisinformatie over Italië. Dit word mogelijk gemaakt door adverteerders.

Promoties van de betere reisorganisatie

Aanbevolen autohuur in Italië

autohuur italië